Δουλειά στην Γερμανία

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΕΣ ΧΩΡΕΣ

jessica-klugeΗ εταιρεία Jessica Kluge – International Recruitment είναι μία νέα εταιρεία recruiting με έδρα στη Βόρεια Γερμανία. Υποστηρίζουμε ενεργά γιατρούς, νοσηλευτές και μηχανικούς στην αναζήτησή τους για εργασία στη Γερμανία. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται δωρεάν και είναι μη δεσμευτικές για όλους τους υποψηφίους. Το άτομο επικοινωνίας στην Ελλάδα (Αθήνα) είναι η κυρία Σοφία Μωρόγιαννη (Tel.: 944070466, sofiamorogianni@kluge-recruitment.com)

grecruitmentΗ Grecruitment είναι μια διεθνής συμβουλευτική εταιρία με έδρα την Θεσσαλονίκη και η αυθεντία στο να παρέχει ευέλικτες και αποτελεσματικές λύσεις στο τομέα της στελέχωσης των επιχειρήσεων με αποφοίτους, νεαρούς και έμπειρους επαγγελματίες. Προσφέρουμε υπηρεσίες στελέχωσης υποψηφίων σε όλα τα επίπεδα, και η υπηρεσία μας είναι χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση ή άλλη δέσμευση για τους υποψηφίους μας. Με άριστες διασυνδέσεις στη κεντρική Ευρώπη, όπως Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και δυνατές συνεργασίες παγκοσμίως, όπως εταιρίες Μέσης Ανατολής, παρέχουμε μοναδικές ευκαιρίες εργασίας σε Ιατρούς, Μηχανικούς και ειδικούς στον τομέα της Πληροφορικής. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εταιρείας και στο facebook.

axia-personalΗ Axia Personal με γραφεία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Μόναχο, είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στις υπηρεσίες επιλογής ανθρώπινου δυναμικού. Εκπροσωπώντας φορείς του εξωτερικού με ευρωπαϊκή και διεθνή αναγνώριση, που προσφέρουν εξαιρετικές συνθήκες εργασίας, προοπτικές εξέλιξης και υψηλές αμοιβές, αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες σε διάφορες ειδικότητες για να καλύψουν τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας. Όλες οι υπηρεσίες της Axia Personal προς εσάς είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα Axia Personal και τις σελίδες κοινωνικής μας δικτύωσης facebook & twitter.

ωmegajobs in switzerland
Ειδικευμένο Γραφείο Ευρέσεως Ελληνικού Προσωπικού στην Ελβετία
Ψάχνουμε για τις εθνικές και διεθνείς εταιρείες επιτυχημένους ανθρώπους που θέλουν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον. Δουλεύουμε διακριτικά σε πολλούς επαγγελματικούς τομείς. Αυτό ισχύει τόσο για τους εταιρικούς πελάτες μας όσο και για τους πιθανούς υποψηφίους που θέλουν μια αλλαγή σταδιοδρομίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα www.omegajobs.ch  και τις σελίδες κοινωνικής μας δικτύωσης https://www.facebook.com/omegajobs.ch

 

Ενδιαφέρουσες σελίδες στο Internet  με αγγελίες για εργασία

Connenticum  Karriereplattform  für Studenten, Absolventen und Graduate Professionals  Αξιόλογη ιστοσελίδα για φοιτητές, απόφοιτους και νέους επιστήμονες των κλάδων της πληροφορικής, της οικονομίας και της μηχανικής. Εκτός από την αναζήτηση εργασίας περιέχει πληροφορίες για όλες τις μεγάλες εκθέσεις εταιριών με σκοπό τη γνωριμία τους ενδιαφερόμενους για εργασία. Απαιτεί γερμανικά για την περιήγηση μέσα σε αυτό.

Monster Jobs  Εξαιρετική μηχανή με πάρα πολλές αγγελίες και δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμού χρήστη. Αποδελτιώνει επιλεγμένες αγγελίες και τις στέλνει με e-mail.

Indeed Jobsuche  Εξαιρετική μηχανή με πάρα πολλές αγγελίες. Δέχεται λέξεις κλειδιά και δίνει αποτελέσματα διατεταγμένα ανά ημερομηνία ή ανά σχετικότητα αγγελιών. Απαιτεί γερμανικά για την περιήγηση μέσα σε αυτό.

StepStone Jobsuche Εξαιρετική μηχανή με πάρα πολλές αγγελίες για εξειδικευμένους επαγγελματίες. Δέχεται σύνθετη αναζήτηση ανά επάγγελμα. Απαιτεί γερμανικά για την περιήγηση μέσα σε αυτό.

Jobbörse  Η επίσημη μηχανή αναζήτησης του γερμανικού ΟΑΕΔ. Απαιτεί γερμανικά για την περιήγηση μέσα σε αυτό.

Jobs  Ihr neuer Job wartet schon

Meinestadt Stellenangebote aus ganz Deutschland  To meinestadt.de είναι μια διαδικτυακή πόλη για πόλεις στη Γερμανία. Μια κατηγορία του είναι αγγελίες εργασίας. Η μηχανή αναζήτησης στην ιστοσελίδα δέχεται λέξεις κλειδιά και δίνει αποτελέσματα διατεταγμένα ανά ημερομηνία, πόλη ή ανά σχετικότητα αγγελιών. Συμπεριλαμβάνει εκτενή οδηγό για όλα τα θέματα και τη νομοθεσία γύρω από την εργασία στη Γερμανία. Απαιτεί γερμανικά για την περιήγηση μέσα σε αυτό.

Trovit Jobs  Αρκετά καλή μηχανή με πάρα πολλές αγγελίες. Προσομοιάζει στην scout24 και στην indeed. Απαιτεί γερμανικά για την περιήγηση μέσα σε αυτό.

Αφήστε μια απάντηση