Forbrain Tool

Forbrain  Tool

«Το δυναμικό εργαλείο για την αύξηση της ενέργειας του εγκεφάλου μας»

Τώρα με έκπτωση στην αγορά του !

The use of Forbrain® is an excellent tool to learn a foreign language.

A foreign language has to be learned by practicing orally, so you can integrate the rhythm, phonemes of the language. That is what happens when you learn your mother tongue.

So Forbrain® will facilitate the integration of the rhythms and sounds of the language you want to learn. It also helps to have a clearer speech and understanding of the foreign language.

But of course, this needs to be done in parallel with language classes.

The ideal is to do a linguistic integration using the TU of language integration and the Forbrain®.

It will greatly accelerate the acquisition time.

ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΊΤΕ ΤΏΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ  ΤΟΥ FORBRAIN TOOL ΠΑΤΏΝΤΑΣ ΕΔΩ

forbrainphoto

Ως άνθρωποι πάντα ακούμε και ακροώμαστε τόσο μέσα από τον αέρα (αέρινη αγωγιμότητα) όσο και μέσα από τα οστά (οστέινη αγωγιμότητα).  Ο ήχος είναι μια δόνηση! Όταν ταξιδεύει μέσω του αέρα, χρησιμοποιούμε τον όρο αέρινη αγωγιμότητα.  Όμως, ο ήχος  ταξιδεύει ακόμα καλύτερα και γρηγορότερα μέσα από τα οστά στο σώμα, αυτό ονομάζεται οστέινη αγωγιμότητα. Χρησιμοποιώντας την οστέινη αγωγιμότητα μέσω της συσκευής Forbrain (συσκευή ενεργητικής ακρόασης), ενισχύουμε την φωνή του χρήστη. Με αυτό τον τρόπο επανεκπαιδεύουμε και τονώνουμε το άτομο με αποτέλεσμα να έχουμε

 • Μεγαλύτερη προσοχή και συγκέντρωση
 • Βελτίωση της ομιλίας

Η συσκευή είναι εφοδιασμένη με ένα δυναμικό φίλτρο το οποίο είναι σχεδιασμένο να ενισχύει τις υψηλές συχνότητες που μας τονώνουν και μας ενεργοποιούν, και να μειώνει τις χαμηλές συχνότητες που μας αποφορτίζουν. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την διέγερση του φλοιού και την αύξηση της ενέργειας του εγκεφάλου. Η συσκευή αυτή μέσω του φίλτρου που διαθέτει βελτιώνει όχι μόνο την ακοή αλλά και ολόκληρο το αιθουσαίο σύστημα το οποίο  είναι  αυτό που μας δίνει την εικόνα του σώματος, και την αίσθηση του χώρου, του χρόνου, του διαστήματος, και της αλληλουχίας, και έτσι μας προσφέρει καλύτερη διαχείριση της κίνησης, σταθερότητα, ισορροπία και προσανατολισμό.
Με δεδομένο ότι όλα αυτά γίνονται αποκλειστικά και μόνο με την φωνή μας, η εφαρμογή της είναι πολύ απλή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μιλάμε ή να διαβάζουμε δυνατά για μερικά λεπτά την ημέρα.

Η συσκευή απευθύνεται σε

 • Παιδιά με γλωσσικές δυσκολίες, υπερκινητικότητα, διάσπαση προσοχής, προβλήματα μνήμης
 • Έφηβους και Ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους βελτιώνοντας τη φωνητική στάση τους, επηρεάζοντας ηχόχρωμα, ρυθμό και ένταση
 • Σε όσους θέλουν να  Βελτιώσουν την στάση του σώματος.
 • Σε ηλικιωμένους οι οποίοι θέλουν να διατηρήσουν την μνήμη τους και να περιορίσουν την μυϊκή αδυναμία και αστάθεια. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι παρουσιάζουν περιορισμένη ακοή  η οποία υποχρεώνει τον εγκέφαλο των ηλικιωμένων, να αφιερώνει μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς του για την επεξεργασία των ήχων, σε βάρος της μνήμης και της σκέψης.

ΣΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ 

correct-body-position_940-330

Για ενήλικες / For Adults

 • 1 Πόδια/Feet: Τοποθετήστε τα πόδια σας επίπεδα στο πάτωμα και ελαφρώς ανοιχτά, σε ευθεία με τα ισχία σας. / Place your feet flat on the floor at the width of your hips.
  Σαν να έχετε ρίζες στο πάτωμα/As if rooted to the ground!
 • 2 Πλάτη/Back: Καθίστε με ίσια την πλάτη χωρίς να καμπουριάζετε ή να τεντώνετε το σώμα προς τα πίσω/ Sit up straight without over-stooping or arching your lower back.
  Σαν να είστε κανγκουρώ και κάθεστε πάνω στην ουρά σας/As if you had the tail of a kangaroo and were sitting on it!
 • 3 Κεφάλι/Head :  Το κεφάλι σας να είναι στέκει φυσικά και χαλαρά στην σπονδυλική σας στήλη/Your head rests naturally and relaxed on the top of your spine.
  Σαν να σας κρατά ένα σχοινί μαριονέτας/ As if you were suspended by a puppet wire !
 • 4 Χείλη/Lips : Σουφρώστε τα χείλη σας και τραβήξτε τα προς τα έξω/Round your lips and extend forward without pulling on your neck.
  Σαν να θέλετε να αγγίξετε το μικρόφωνο με τα χείλη σας/As if you wanted to touch the microphone with your lips.
 • 5 Στομάχι/Stomach : Αναπνέετε χαλαρά χρησιμοποιώντας το διάφραγμα, επιτρέποντας στο στομάχι σας να ανεβοκατεβαίνει/Breathe calmly using your diaphragm, letting your stomach go in and out gently.
  Όπως η κίνηση που κάνουν τα κύματα της θάλασσας/Like the back-and-forth motion of waves in the sea !
 • tipsΣυμβουλή/Advice : Μπορείτε να χρησιμοποιήτε το Forbrain όταν είστε όρθιοι ή περπατάτε, ειδικά όταν πρέπει να μάθετε ένα κείμενο απ’ έξω./You can also use the Forbrain while standing or walking, especially when you want to learn a text by heart.
 • Να θυμάστε να χαλαρώνετε την στάση σας ανά τακτά διαστήματα./Remember to relax your position from time to time.

 

children forbrain use

Για παιδιά / For Children

Το παιδί μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του σαν ένα δέντρο: τα πόδια είναι οι ρίζες, η πλάτη του είναι ο κορμός ενώ το κεφάλι είναι τα κλαδιά./The child may imagine he/she is a tree : the feet are roots going into the ground, the back the trunk that rise up straight, the head the foliage.

Αφήστε μια απάντηση